Kinderpostzegels 2020
woensdag 23 september 2020

De Kinderpostzegelactie 2020

Ook dit jaar komen de leerlingen van groep 7/8 van obs de Romte langs de deuren met Kinderpostzegels. Ze vinen het belangrijk om kwetsbare kinderen in Nederlland te steunen. Dit jaar gaat het wel wat ander als anders in verband met de Corona Crisis. De leerlingen kunnen u dit goed uitleggen aan de deur en anders is er een instructiefilmpje wat u kunt bekijken. 

Elk jaar gaan zo’n 140.000 kinderen langs de deuren zodat andere kinderen een betere toekomst krijgen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt dit jaar voor de 72ste keer gehouden en en daar zijn we best trots op! De actie is van woensdag 23 september t/m woensdag 30 september. Dit jaar zetten de kinderen zich in voor de ruim 90.000 kinderen in ons land die geen veilige thuisbasis hebben. Geweldig dat de leerlingen van obs de Romte zich voor deze groep kwetsbare kinderen inzet, ze hebben de hulp hard nodig!

De kinderen kunnen Kinderpostzegels verkopen, maar natuurlijk ook kaarten voor de feestdagen en andere leuke producten zoals anemonenbollen en blikjes met vrolijke Dummie de Mummie-pleisters. Daarnaast kan er dit jaar ook weer gekozen worden voor een eenmalige donatie voor een veilig thuis.


De actie in aangepaste vorm

Op actiekpz.nl vind je alle informatie over hoe we de Kinderpostzegelactie hebben aangepast aan de geldende coronamaatregelen. Met korte video's leggen we uit hoe de kinderen de producten kunnen verkopen met de verkoopbox, maar ook hoe ze digitaal langs de deuren kunnen gaan. We kunnen ons namelijk voorstellen dat kinderen het vanwege corona niet prettig vinden om aan te bellen, dus zijn er meerdere mogelijkheden om toch mee te doen.

instructiefilmpje

 

online bestellen via de website

Naar het nieuwsoverzicht
Top