scholenproject Sjirk de Wal 2.0
woensdag 1 juli 2020

Elk jaar organiseert VvV Sjirk de Wal voor de leerlingen van groep 3 en 4 van de Rypster basisschool het scholenproject. Kinderen kunnen zo vrijblijvend kennis maken met de kaatssport! Helaas door Covid-19 kon het op de gebruikelijke manier geen doorgang vinden.


Maar toch wil VvV Sjirk de Wal alsnog het scholenproject organiseren, maar dan in de zomervakantie! Onder leiding van gediplomeerde kaatstrainers, zullen de eerste beginselen van het kaatsen bijgebracht worden. Plezier staat voorop!


Wanneer

Elke woensdag vanaf 8 juli t/m 12 augustus van 16.00 -16.45 uur op het kaatsveld van VvV Sjirk de Wal tegenover de bibliotheek.

 

Deelname is geheel gratis en je geen lid te zijn van VvV Sjirk de Wal. Ook hoef je hiervoor nog geen speciale kaatswant aan te schaffen.


Trainingen 8 juli 15 juli 22 juli 29 juli 5 augustus van 16.00 – 16.45 uur


Eindwedstrijd

We sluiten het scholenproject af op 12 augustus 16.00 uur met echte kaatswedstrijd, waar je je eerste krans kunt winnen! Voor iedere deelnemer(ster) is er een kleine attentie.

 

Ben je i.v.m. vakantie een aantal keren verhinderd, geen probleem!, dan kom je na je vakantie gewoon weer op woensdag naar het kaatsveld.


Opgave en vragen
Voor opgave en vragen kun je terecht bij de Jeugdcommissise VvV Sjirk de Wal, Linda van der Valk. Te bereiken op 06-12856739 of via de mail lindavdvalk20@hotmail.com

Naar het nieuwsoverzicht
Top