De trend in eindejaar- en relatiegeschenk is de gepersonaliseerde Zitzak!
vrijdag 4 oktober 2019

De trend in eindejaar- en relatiegeschenk is de gepersonaliseerde Zitzak!

De trend in eindejaar- en relatiegeschenk is de gepersonaliseerde Zitzak!

 

 

Trends in relatiegeschenken  
Na de bouwvak is er voor veel ondernemers tijd om na te denken over hun eindejaarsgeschenk voor zakenrelaties en medewerkers. Wat zijn de trends van dit jaar? “Het is voor bedrijven al lastig genoeg, het bedenken van een eindejaarsgeschenk. Kerstpakketten met etenswaren verpakt in een kartonnendoos kent een stoffig imago. Daarbij willen bedrijven zich ook steeds vaker onderscheiden”, vertelt Erik Tijsma uit Dronrijp, eigenaar van Zitzaq. De zitzak is dan de oplossing. Zitzakken van Zitzaq kunnen uitgevoerd worden in de huisstijl van het bedrijf, met logo en bedrijfskleuren. Maar ook met een foto of ander thema is mogelijk.

 

Mogelijkheden van de zitzak

De zitzakken hebben vele mogelijkheden. Zo zijn ze er in drie verschillende formaten 100 x 140cm (S), 135 x 135cm (M), 135 x 175cm (L) en zijn ze waterafstotend en slijtvast. “De zitzak is geschikt voor veelvuldig gebruik. Als eyecatcher in de lounge area voor creatieve inspiratiesessies op kantoor, maar ook voor zakelijke beurzen en horecabedrijven. Daarbij is het voor bedrijven interessant om de zitzak te bedrukken, het is vrolijk en opvallend en past daarnaast in iedere huiskamer”, vertelt Erik Tijsma.

 

Relatiegeschenk van Zitzaq

Is jouw organisatie op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Zoals hier boven omschreven zijn er veel mogelijkheden. Meer informatie over de zitzak is te vinden op: www.zitzaq.nl/productinformatie

Naar het nieuwsoverzicht
Top