Doedag op vernieuwde obs De Romte in Dronryp
maandag 8 juli 2019

Doedag op vernieuwde obs De Romte in Dronryp

Het motto deze dag was: ‘laat zien waar jouw superkrachten liggen en ervaar zelf die van ons’. Bezoekers konden op de foto in de pop-upstudio met het nieuwe greenscreen, een eigen heldenmasker knutselen, hun behendigheid tonen in het superheldenparcours en hun skills testen bij de DJ-booth.

Alle leerlingen konden ook meedoen aan een taartenbakwedstrijd. Andries Idzerda en meester Nick vormden de jury en moesten de lekkerste uit zestien taarten kiezen. Uiteindelijk ging die prijs naar Kaylen uit groep 2, Raywin uit groep 5 kreeg de prijs voor de origineelste taart.

 

Vier leerlingen uit groep 8 verzorgden de rondleidingen gaven door het gebouw. Een lokaal was ingericht met methodes van taal en aardrijkskunde en er lagen een aantal iPads klaar, zodat kinderen konden laten zien hoe Snappet werkt.

Sido Dijkstra heeft Nel Haarsma, wethouder van onderwijs in Waadhoeke, rondgeleid door de school. Hij heeft onder meer verteld over het zelfverantwoordelijk leren. Op de school mogen de leerlingen meepraten over hun eigen ontwikkeling.

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Doedag op vernieuwde obs De Romte in Dronryp' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Doedag op vernieuwde obs De Romte in Dronryp'
Naar het nieuwsoverzicht
Top