Superhelden DOE DAG obs de Romte
woensdag 19 juni 2019

Superhelden DOE DAG obs de Romte

 

 

 

Gladiatorenspel

Waan jezelf een echte gladiator en mep je tegenstander de arena uit!

Hiervoor is het belangrijk zelf je evenwicht te bewaren en tegelijkertijd je tegenstander zo snel mogelijk uit evenwicht te brengen. 

 

Speelgoedmarkt en Kinderboekenwinkel De Toverlantaarn

Bemachtig als een echte Sherlock Holmes (speurneus) dat ene leuke koopje!

Leerlingen van OBS de Romte verkopen tijdens de Superhelden-Open-Doe-Dag (gebruikt) speelgoed, dat nog wél in goede staat verkeerd. Ook is er een kraampje van Kinderboekenwinkel De Toverlantaarn aanwezig! Er gaat niets boven een goed boek waar je na de Superhelden-Open-Doe-Dag nog eens bij weg kunt dromen.

 

Superheldenparcours

In samenwerking met het beweegteam van de Gemeente Waadhoeke is er een heus superheldenparcours opgesteld! Voor het parcours is moed, behendigheid en samenwerking vereist! Wie durft? 

 

Keukenhelden

Jonge keukenhelden maken in onze eigen keuken de lekkerste hapjes klaar! Daarnaast kunnen de leerlingen van OBS de Romte meedoen aan een Superhelden-bakwedstrijd. Wie wordt deze dag hét baktalent van OBS de Romte? 

 

Maar er is nog meer..

Ga op de foto als een échte superheld bij onze pop-up fotostudio met het nieuwe green screen, knutsel je eigen heldenmasker, test je skills bij de DJ-booth, luister mee met mooie heldenverhalen én reik jouw eigen held een eremedaille uit! 

 

Laat ons zien waar jouw superkrachten liggen én ervaar zelf die van ons.

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Superhelden DOE DAG obs de Romte' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Superhelden DOE DAG obs de Romte' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Superhelden DOE DAG obs de Romte' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Superhelden DOE DAG obs de Romte'
Naar het nieuwsoverzicht
Top