Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum
dinsdag 25 januari 2022

Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum

 

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van een turborotonde, een fietstunnel en een bypass naast de bestaande afrit van de N31. Aannemer KWS Infra voert de werkzaamheden uit. In deze nieuwsbrief vertellen wij u wat we precies gaan doen, wanneer de werkzaamheden van start gaan en wat dit voor u betekent.

 

Afsluiting en omleiding Om de rotonde aan te leggen en af te bouwen zijn de rotondes en de N383 (Westergoawei) van vrijdag 18 maart 20.00 uur tot en met maandag 21 maart 06.00 uur en van vrijdag 1 april 20.00 uur tot en met maandag 4 april 06.00 uur gestremd en afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Noordwesttangent N398 en de N357 bij Stiens richting Leeuwarden.

 

In de week van 11 april gaan we asfalteren en groot onderhoud uitvoeren. Daarom is de weg op 12, 13 en 14 april van 19.00 uur tot 06.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer vanaf Harlingen wordt omgeleid via de N31 afslag Bolsward (N359) en verkeer vanaf Berltsum via de A31 afslag Dronryp. Het openbaar vervoer rijdt tijdens de afsluiting een alternatieve route.

 

Meer informatie over het openbaar vervoer vindt u op: www.arriva.nl/halte. Meer informatie over de werkzaamheden en de stremming vindt u op: www.fryslan.frl/N383

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 6 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 7 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 8 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 9 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 10 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum' Afbeelding 11 van fotoalbum 'Werkzaamheden aan de rotondes bij Marsum'
Naar het nieuwsoverzicht
Top