Kunstroute obs de Romte
dinsdag 15 juni 2021

Kunstroute obs de Romte

In de afgelopen weken zijn alle leerlingen druk bezig geweest met het maken van kunstwerken. Elke klas had een eigen kunstenaar die centraal stond. Alle kinderen van de peuters tot en met groep 8 hebben hun eigen kunstwerk gemaakt voor het digitale museum. Voor dit digitale museum krijgt iedereen een eigen inlog. Hier kun je de kunstwerken bekijken en eventueel kun je hier ook iets bestellen.

Op dinsdag 22 juni willen we graag alle andere kunstwerken, waar de leerlingen aan hebben gewerkt, tentoonstellen op het schoolplein. We denken dat we dit buiten op een veilige manier voor iedereen kunnen doen. We hebben bedacht om er een kleine kunstroute van te maken over het schoolplein. Ouders, grootouders en andere belangstelleden kunnen tussen 16.00 en 17.00 deze route over het plein volgen. We zijn ons ook bewust dat niet iedereen tussen 16.00 en 17.00 kan komen. Het staat iedereen vrij om van de kunstwerken foto’s en filmpjes te maken zodat ouders die aan het werk zijn dit thuis rustig kunnen bekijken.

De route start bij de ingang naar het grote plein. Volg de pijlen naar de uitgang op het kleine plein. Als we allemaal afstand houden van elkaar en elkaar de ruimte geven, dan kunnen we dit voor iedereen op een verantwoorde manier doen.

Naar het nieuwsoverzicht
Top