Bijeenkomst over verkeer in Waadhoeke
maandag 30 november 2020

Bijeenkomst over verkeer in Waadhoeke

DONDERDAG 19 NOVEMBER

Op woensdagavond 2 december organiseert gemeente Waadhoeke een digitale bijeenkomst over het nieuwe mobiliteitsbeleid. Recent hebben wij als gemeente een vragenlijst uitgezet bij inwoners. We hebben hiermee opgehaald wat inwoners vinden van bijvoorbeeld de verkeerssituatie in onze gemeente. We hebben op deze manier veel input opgehaald voor het nieuwe mobiliteitsbeleid van de gemeente (het beleid dat gaat over verkeer en vervoer).

Digitale bijeenkomst voor inwoners van Waadhoeke op 2 december

Graag willen we met inwoners verder doorspreken over de resultaten. Op die manier kunnen we ons mobiliteitsbeleid nog verder vormgeven. De bijeenkomst kunnen we vanwege corona niet fysiek organiseren. Daarom houden we een digitale bijeenkomst. Meekijken kan door de link aan te klikken die u vindt via deze website. 

Aanmelden

De bijeenkomst is gepland op woensdag 2 december van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden. Op 2 december vindt u de deelname-link in een nieuwsbericht op onze website. https://www.waadhoeke.nl/nieuws/nieuwsberichten/nieuwsbericht/news/bijeenkomst-over-verkeer-in-waadhoeke.html

Hulp nodig?

Weet u nu al dat het u niet lukt deze digitale bijeenkomst bij te wonen, ook niet met hulp van een ander? Dan kunt u contact telefonisch contact opnemen met de gemeente: (0517) 380 380.

Naar het nieuwsoverzicht
Top