Thuiszorg

Palet Thuiszorg Dronryp e.o. -

De Terp 63
9035 AX Dronryp
T: 088 512 92 61

Meer informatie vindt u op www.paletgroep.nl/zorg/thuiszorg.

 

Met de juiste ondersteuning is zelfstandig wonen vaak tot op hoge leeftijd mogelijk. Thuiszorg van Palet helpt u bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging zoals wassen en aankleden maar ook bij medicatie, zorg of revalidatie. Wij werken met een vast team van zorgverleners. U ziet dus altijd vertrouwde gezichten.

Wilt u weten welke ondersteuning of zorg aan huis het beste bij u past?                    Onze wijkverpleegkundige komt graag vrijblijvend bij u thuis.

Zorg aanvragen?

Wilt u meer weten, of heeft u (direct) zorg nodig?                                                  
Neem dan contact op met de wijkverpleegkundige via tel.nr 088 512 9261

 

Thuiszorg Het Friese Land


Overal thuis
Soms heeft u thuis zorg nodig. Na terugkeer uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum bijvoorbeeld. Maar ook wanneer het u niet meer lukt alles op eigen kracht te doen. Dan is het fijn dat er mensen voor u klaar staan. Professionele mensen die u ondersteunen op de manier die u prettig vindt. Thuiszorg Het Friese Land is er voor u. Wij zijn overal thuis in Noord- en Midden-Friesland.

Altijd bereikbaar
Thuiszorg Het Friese Land staat dag en nacht voor u klaar en is altijd bereikbaar: 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wij luisteren naar uw wensen. In het Fries of in het Nederlands.

Meer informatie vindt u op www.thfl.nl/ of bel naar 0900-8864.

Top