Sponsornieuws Sjirk de Wal
zondag 3 januari 2021

Sponsornieuws Sjirk de Wal

Op 1 januari 2021 gaan wij afscheid nemen van onze hoofdsponsor Ganzinga Schilderwerken uit Dronryp die gedurende 10 jaar (van 2011–2020) onze kaatsvereniging als sponsor financieel heeft ondersteund. Op 18 december hebben Taeke Spinder, voorzitter van VvV Sjirk de Wal en Durk van de Witte, voorzitter van de sponsorcommissie, aan de directieleden Dirk Ganzinga en Jan Bauke Buwalda als dank een mooi afscheidskado aangeboden. Dit in de vorm van een fotocollage van onze kaatsvereniging afgedrukt op Dibond. Ook aan de partners van Ganzinga en Buwalda, die allebei ook in dit mooie familiebedrijf werkzaam zijn, is gedacht en hun werd een mooi boeket bloemen aangeboden.

Als VvV Sjirk de Wal zijn wij zeer erkentelijk voor al die jaren dat Ganzinga verbonden is geweest aan onze kaatsvereniging en dit op een heel plezierige manier. De naam en logo hebben op alle communicatie gestaan en op de afdelingsshirts en D.E.L. shirts prijkte uiteraard ook hun naam. Daarnaast hing bij wedstrijden hun vlag nadrukkelijk op het veld en was er een groot reclamebord pontificaal altijd aanwezig. In de periode dat Ganzinga Schilderwerken hoofdsponsor was voor VvV Sjirk de Wal zijn er veel prachtige kaatssuccessen behaald op de Friese kaatsvelden. Ik noem hier de belangrijkste successen in de periode 2011 – 2020: 

2011: Nederlands Kampioen Meisjes, 2e prijs NK Schoolmeisjes en 2e prijs Freulepartij.

2012: Nederlands Kampioen Schooljongens, 2e prijs NK Meisjes.

2013: Nederlands Kampioen Jongens en 1e prijs Freulepartij, 2e prijs NK Pupillen Jongens en 2e prijs Ald Meijers.

2014: 2e prijs Jong Famme Partij

2015: Nederlands Kampioen Jongens Pupillen, 2e prijs Jong Famme Partij.

2016: Nederlands Kampioen Jongens Pupillen, 2e prijs NK Pupillen Jongens en Meisjes, 2e prijs NK Schooljongens.

2017: Nederlands Kampioen Schooljongens

2018: Nederlands Kampioen Schooljongens

2019: Nederlands Kampioen Jongens en Pupillen meisjes, 2e prijs NK Pupillen Jongens en Meisjes

2020: 1e prijs Freulepartij 

Hiermee is een lange en succesvolle periode van 10 jaar van hoofdsponsorschap afgesloten. VvV Sjirk de Wal kijkt hier met zeer veel waardering voor Ganzinga Schilderwerken op terug. 

                                          Nieuwe Hoofdsponsor 

Nadat Ganzinga Schilderwerken had aangegeven het hoofdsponsorschap niet te willen verlengen is de sponsorcommissie op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdsponsor.Wij zijn verheugd de nieuwe hoofdsponsor te kunnen aankondigen. Dat is RIJPLATENVERHUUR DEINUM.

Rijplatenverhuur Deinum is bereid gevonden om het hoofdsponsorschap van VvV Sjirk de Wal voor de komende jaren in te vullen. Dit bedrijf uit Marsum is gespecialiseerd in de verhuur van stalen en kunststof rijplaten en draglineschotten. Zowel voor verhuur als transport en uitleggen/opnemen van rijplaten en draglineschotten alsook deskundig advies.

Ook nu streeft VvV Sjirk de Wal er naar de samenwerking plezierig en naar wederzijdse tevredenheid te laten verlopen. We hopen met Rijwielplatenverhuur Deinum ook de komende jaren weer mooie kaatssuccessen op de Friese kaatsvelden te behalen. Een nieuwe hoofdsponsor betekent ook een nieuwe kledinglijn voor VvV Sjirk de Wal. We zullen deze nieuwe kledinglijn voor de start van het seizoen 2021 presenteren.VvV Sjirk de Wal wenst deze nieuwe hoofdsponsor een prachtige periode met onze kaatsvereniging toe.

Taeke Spinder, Voorzitter VvV Sjirk de Wal

 

Naar het nieuwsoverzicht
Top