Dolle Dwaze Donderdag - Lokaal Op Hatsum
zondag 19 mei 2019

Dolle Dwaze Donderdag - Lokaal Op Hatsum

 

 

De komende weken zijn het de volgende de dagen:

  • "Dolle Dwaze donderdag 23 mei 2019: De Dag van Fiets naar je werk; inkoppertje kom gewoon op de fiets naar Lokaal Op Hatsum vanuit je werk. Je kunt heel gemakkelijk met de trein terug.
  • "Dolle Dwaze donderdag 30 mei 2019: De Dag van Hemelvaart; Deze dag trakteren wij gewoon!
  • "Dolle Dwaze donderdag 6 juni 2019 2019: De Dag van de Russische taal; begroet ons op z'n Russisch en eet 4 gangen voor de prijs van een 3 gangen diner.
  • "Dolle Dwaze donderdag 13 juni 2019: De Dag van de Jonge ambtenaar; Breng je 'gemeenten-pas' mee en ontvang de korting.
  • "Dolle Dwaze donderdag 27 juni 2019: De Dag van de zonnebril; Je mag je zonnebril gewoon afzetten als je binnen bent hoor, maar kom met je zonnebril binnen.

 

De deal is: "u komt in het 'thema' van de betreffende dag en u doet mee!" Lukt het even niet, geen nood iedereen is welkom bij Lokaal Op Hatsum en uw komst is ons al een bruisend aperitief waard. Reserveren zou fijn zijn 0517 – 23 1688.

 

Menu "Du Chef" is een verrassingsmenu. Wat we gaan serveren vertellen wij u nog niet. De mooiste ingrediënten uit de regio worden bij Op Hatsum geleverd. Met respect voor de pure smaak worden de gerechten door de chef-kok bereid, met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij de klassieke bereiding op verrassende wijze wordt gecombineerd met eigentijdse accenten.

 

Corné van de Erve

Uw gastheer

Naar het nieuwsoverzicht
Top