Zaterdag 16 maart Open Dag Tennisvereniging Schatzenburg
maandag 11 maart 2019

Zaterdag 16 maart Open Dag Tennisvereniging Schatzenburg

Zaterdagmiddag 16 maart vanaf 14.00 uur is  de 'Open Dag'  van TV Schatzenburg.

Al meer dan 45 jaar beoefenen leden van Tennisvereniging Schatzenburg enthousiast hun sport op een goed onderhouden tennispark op Schatzenburg tussen Menaam en Dronryp.Tennisvereniging Schatzenburg is een bloeiende vereniging waar, naast de tennissport, ook gezelligheid en samen zijn een belangrijke rol speelt. Tennissen is gezond bewegen in de buitenlucht en door de kunstgrasbanen kan er het gehele jaar door worden getennist. Ruimte is er voor competitie of recreatieve momenten en tossmogelijkheden op dinsdag- en donderdag-morgen en de vrijdagavond worden volop benut. Een gezellige drukte! Iedereen is welkom, om op deze middag kennis te maken met deze tennisvereniging. De leden vertellen graag over de tennissport, de vereniging en haar activiteiten. Ook over tennislessen, voor jong of ouder,  voor junioren, senioren, beginners en gevorderden. De leden komen overigens niet alleen uit Menaam of Dronryp. Ook uit omliggende dorpen en steden, waaronder Franeker, Harlingen en Leeuwarden. De centrale ligging en mogelijkheden worden ontdekt. De contributie is aantrekkelijk en iedereen is dus welkom. 

Tennisleraar Roland Lucardie van Tennisschool Lucardie uit Leeuwarden is enthousiast actief binnen de vereniging, met de tennislessen voor junioren en senioren.De tennisvereniging richt zich ook op de jeugd en investeert daarin graag. In samenwerking met het Beweegteam van gemeente Waadhoeke biedt zij, met tennisschool Lucardie, in het voorjaar en bij de start van het schooljaar ook de basisscholen in Menaam en Dronryp 'schooltennislessen' aan. Voor de kinderen een eerste kennismaking met de tennissport en voor de scholen een mooie variatie in de sportlessen. Een schooltennistoernooi, voorafgaand aan de Open dag is een mooie afsluiting van die sportbeleving. 

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Zaterdag 16 maart Open Dag Tennisvereniging Schatzenburg' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Zaterdag 16 maart Open Dag Tennisvereniging Schatzenburg'
Naar het nieuwsoverzicht
Top