Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd.
maandag 19 november 2018

Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd.

De Sint heeft na zijn intocht en aansluitend het kinderfeest in het Parochiehuis een bezoek gebracht aan de bewoners van de Herbergier, terwijl de Pietenband op tournee ging langs zeven geselecteerde adressen in Dronryp. De huisconserten vielen ook dit jaar weer erg in de smaak. Via Facebook kon op het winnen van een huisconcert worden ingeschreven.

Hele straten kwamen bijeen om de muzikale kunsten van de muziekpieten te aanschouwen. Vele kinderen hadden de avond van hun leven. Het bleef daarna nog lang onrustig in het dorp. 

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd. ' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd. ' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd. ' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd. ' Afbeelding 6 van fotoalbum 'Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd. ' Afbeelding 7 van fotoalbum 'Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd. ' Afbeelding 8 van fotoalbum 'Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd. ' Afbeelding 9 van fotoalbum 'Huisconcerten Pietenband erg gewaardeerd. '
Naar het nieuwsoverzicht
Top