Dodenherdenking 2018 bij het monument bij de brug over het Van Harinxmakanaal is nog drukker bezocht dan de vorige edities.
zaterdag 5 mei 2018

Dodenherdenking 2018 bij het monument bij de brug over het Van Harinxmakanaal is nog drukker bezocht dan de vorige edities.

Bij de dodenherdening die ieder jaar wordt georganiseerd door de Commissie Dodenherdenking bij het monument bij de brug over het Van Harinxmakanaal is nog drukker bezocht dan de vorige edities. Het voorlezen van drie gedichten door drie leerling van de drie Rypster basisscholen, na de twee minuten stilte en de ideale weersomstandigheden dragen hier toe bij.  

 

Finn Bosker, Tieme Dijkstra en Jelly Zijlstra oogsten een warm applaus nadat zij ten overstaan van naar schatting 250 bezoekers

hun mooie gedichten hadden voorgelezen.

 

Volgend jaar zal de dodenherdenking worden gehouden bij de dan net opgeleverde nieuwe brug aan it Heech.

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Dodenherdenking 2018 bij het monument bij de brug over het Van Harinxmakanaal is nog drukker bezocht dan de vorige edities.' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Dodenherdenking 2018 bij het monument bij de brug over het Van Harinxmakanaal is nog drukker bezocht dan de vorige edities.' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Dodenherdenking 2018 bij het monument bij de brug over het Van Harinxmakanaal is nog drukker bezocht dan de vorige edities.' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Dodenherdenking 2018 bij het monument bij de brug over het Van Harinxmakanaal is nog drukker bezocht dan de vorige edities.'
Naar het nieuwsoverzicht
Top