Parkeren op Bregebuorren uitsluitend in de parkeervakken na de herinrichting
zondag 29 april 2018

Parkeren op Bregebuorren uitsluitend in de parkeervakken na de herinrichting

Nu de herinrichting van de Bregebuorren bijna is afgerond, blijkt dat een aantal omwonenden de auto parkeert op plaatsen die hier niet voor zijn aangewezen. Dorpsbelang roept de notoire parkeerders op om uitsluitend in de parkeervakken te parkeren. Deze vakken zijn gelegen op de bekende pleintjes richting de ijsbaan of op de linker strook vanaf de Hearewei richting het beeld van Alma Tadema.

De omwonenden zullen deze week een brief ontvangen met daarin de instructie. Hiermee hoopt dorpsbelang de ontstane onduidelijkhed weg te nemen en te voorkomen dat er irritatie door ontstaat. 

ER MAG DUS NIET GEPARKEERD WORDEN IN DE RUIMTE VOOR BAKKERIJ VAN DER KLOET.

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Parkeren op Bregebuorren uitsluitend in de parkeervakken na de herinrichting' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Parkeren op Bregebuorren uitsluitend in de parkeervakken na de herinrichting' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Parkeren op Bregebuorren uitsluitend in de parkeervakken na de herinrichting' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Parkeren op Bregebuorren uitsluitend in de parkeervakken na de herinrichting' Afbeelding 6 van fotoalbum 'Parkeren op Bregebuorren uitsluitend in de parkeervakken na de herinrichting' Afbeelding 7 van fotoalbum 'Parkeren op Bregebuorren uitsluitend in de parkeervakken na de herinrichting'
Naar het nieuwsoverzicht
Top