wykein aktueel
woensdag 4 april 2018

wykein aktueel

Nieuw op Radio Eenhoorn: Wykein Aktueel

 

Op 3 maart a.s. start Radio Eenhoorn met het actualiteiten en nieuwsprogramma Wykein Aktueel. Dit programma wordt uitgezonden op zaterdagmiddag tussen 1 en 2 uur, voorafgaand aan het veel beluisterde sportprogramma.


Wykein Aktueel brengt een breed programma met actueel nieuws en informatie op maatschappelijk en cultureel gebied, sport en verenigingsnieuws, nieuws van scholen, kerken, organisaties en politiek. Daarnaast wordt er dieper ingaan op onderwerpen die voor de luisteraar interessant en nuttig kunnen zijn. Er worden gasten uitgenodig die achtergrondinformatie geven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ook kunnen mensen of instanties zichzelf melden om nieuws of informatie toe te lichten.

Een vast onderdeel is de uitgaansagenda. Hierin zullen de evenementen, uitvoeringen, optredens, bijeenkomsten enz. worden belicht; niet alleen van de theaters en musea, maar zeker ook wat er in de dorpen wordt georganiseerd.

 

De luisteraars worden opgeroepen nieuws, informatie, gebeurtenissen, evenementen of andere vermeldenswaardige zaken op te sturen naar wykeinaktueel@radioeenhoorn.nl

Naar het nieuwsoverzicht
Top