Ondanks snijdende wind op 1 maart schaatsen op de ijsbaan
donderdag 1 maart 2018

Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan

Na 6 jaar kon er weer op de Feitsma's baan worden geschaatst. Het heeft deze vorstperiode veel tijd nodig gehad om de ijsvloer sterk genoeg te laten worden. Door de felle harde oostenwind groeide de ijsvloer maar langzaam aan en zorgde voor enkele open plekken. 

De echte liefhebber, vooral jonge kinderen, trotseerden vanmiddag de ijzige wind en genoten van hun eerste streken op het natuurijs. Het bestuur kon tevreden toekijken hoe enkele tientallen leden schaatsten op het warme-voeten-ijs. Hopelijk kan er tot het weekend worden geschaatst op de ijsbaan van Dronryp.

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 6 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 7 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 8 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 9 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 10 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan' Afbeelding 11 van fotoalbum 'Ondanks snijdende wind  op 1 maart schaatsen op de ijsbaan'
Naar het nieuwsoverzicht
Top