Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!
maandag 1 januari 2018

Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!

De nieuwjaarsduik in het (warme) water van de Swaneblom op Slappeterp was een groot succes. Bijna 100 mensen waagden de duik in het frisse water. De deelnemers kwamen vooral uit de gemeente Waadhoeke, maar ook een grote familie uit Denhaag maakte van de gelegenheid gebruik om het jaar fris te starten. 

Door de hoge temperaturen was het water warmer dan de eerdere edities. Maar door de straffe wind en het drassige veld, koelden de zwemmers snel af. Een kop warme Unox erwtensoep brachten de deelnemers weer snel op temeratuur. Alle deelnemers ontvingen uit handen van Gauke Kuiken een oorkonden en de bekende oranje Unox-muts.

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!' Afbeelding 6 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!' Afbeelding 7 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!' Afbeelding 8 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!' Afbeelding 9 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!' Afbeelding 10 van fotoalbum 'Nieuwjaarsduik Slappeterp groot succes!'
Naar het nieuwsoverzicht
Top