Sinterklaasfeest obs De Romte
woensdag 6 december 2017

Sinterklaasfeest obs De Romte

Om 8.15 waren alle leerlingen en veel ouders op het plein bij elkaar gekomen om de Sint te verwelkomen op de Romte. We hebben gezongen met elkaar en toch duurde het een hele tijd. Sinterklaas was zijn Pieten kwijt geraakt. De Sint was gaan zoeken. Hij werd door een grote vrachtwagen van scania Berlikum uiteindelijk bij school afgezet. Gelukkig de SInt was er. Toen moesten we de pieten nog vinden.

 

Meester Niels en Rinse v/d Ploeg zijn samen in school op zoek gegaan en daar troffen ze de pieten aan in een lokaal. Ze hadden zichzelf opgesloten afgelopen nacht. Zo kwam het toch nog allemaal weer goed.

 

In school hebben de leerlingen van groep 1 t/m 5 kleine optredens gedaan voor de Sint. De leerlingen van groep 6 t/m8 hebben het gevierd door mooie surprises voor elkaar te maken met nog mooiere gedichten er bij. Al met al een geslaag feest.

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Sinterklaasfeest obs De Romte' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Sinterklaasfeest obs De Romte' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Sinterklaasfeest obs De Romte' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Sinterklaasfeest obs De Romte' Afbeelding 6 van fotoalbum 'Sinterklaasfeest obs De Romte' Afbeelding 7 van fotoalbum 'Sinterklaasfeest obs De Romte'
Naar het nieuwsoverzicht
Top