Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes
maandag 20 november 2017

Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes

Sinterklaas laat alle kinderen weten dat de eerste dag van zijn aanwezigheid in Dronryp erg druk, maar vooral ontzettend plezierig was. Ondanks het kleine incident met de nep-Sinterklaas, kon de Sint er achteraf wel om lachen. Eind goed al goed.

Ook het weer was perfect. Het zorgde voor vrolijke noten en lachende gezichtjes. 

Na een prachtig programma in Het Parochiehuis, was het tijd voor de 7 huisconcerten door de pietenband De Pepernoot. Pas om 22.00 uur kon de Sint even uitrusten om vervolgends de nacht op pad te gaan om vele schoentjes te vullen. Wat een heerlijke eerste dag en wat een fantastisch Rypster intocht. Hulde aan de organisatie. 

 

Zie bijgaande foto-impressie van een dag vol geluk.

Fotoalbum intocht Sinterklaas 2017

Afbeelding 2 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 3 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 4 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 5 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 6 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 7 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 8 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 9 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 10 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 11 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 12 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 13 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes' Afbeelding 14 van fotoalbum 'Intocht Sinterklaas en huisconcerten Pietenband groot succes'
Naar het nieuwsoverzicht
Top