Huisartsenpraktijk Dronrijp

Huisartsenpraktijk Dronryp

Huisartsenpraktijk Dronrijp is per 7 november verhuisd naar een nieuw adres: De Terp 57 
Het nieuwe pand is voorzien van alle gemakken en heeft een moderne uitstraling.
De benedenverdieping wordt voornamelijk gebruikt door de huisartsen, spreekkamers voor de POH.
Bij de hoofdingang treft u aan de linkerhand de apotheek. Aan de rechterhand treft u een balie van de praktijk plus de wachtkamer.
In de nieuwe praktijk is het ook mogelijk om uw bloed te laten prikken. U hoeft hiervoor dus niet meer naar een andere locatie. Op de website van de praktijk treft u meer informatie aan, bijvoorbeeld ook hoe de medicijnkluizen van de apotheek werken.
  • Uitsluitend BIJ SPOED belt u 0517 - 23 33 50.
  • Voor het maken van afspraken en/of aanvragen van visites belt u tussen 8.00 en 10.00 uur. telefoonnummer: 0517-233796
  • Herhalingsrecepten vóór 10.00 uur aangevraagd, kunt u de volgende werkdag tussen 15:00 en 17:00  uur ophalen. Medicijnen voorgeschreven uit het spreekuur kunnen gelijk worden meegenomen, mits op voorraad.
  • Bij het vermoeden van een blaasontsteking kunt u urine inleveren tot 11:00 en wij bellen de patiënte op het telefoonnummer dat genoteerd wordt op het formulier.
  • Voor praktijkinformatie en nieuws kunt u de website raadplegen; www.huisartsendronrijp.nl
  • Patiënten portaal:

    In de patiënten omgeving kunt 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken en medicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Via onze website www.huisartsendronrijp.huisarts-plus.nl kan u via icoontjes toegang krijgen tot het patiënten portaal.

     

Top