Facebook

Heb jij de Facebookpagina van Dronryp al ‘een duim’ gegeven?

De Facebookpagina wordt beheerd door enkele betrokken Rypsters en door hen voorzien van actuele informatie en foto’s van, voor en over Dronryp en de Rypsters zelf.

Hieronder vind je de meest recente berichten op de pagina. Zo houden we ook de niet-Facebookgebruikers een beetje ‘bij de tijd’.

 

Zien we jullie aanstaande zaterdag allemaal weer bij de( openings) film?!?? Geniet mee met de mysterieuze avonturen van Ted en zijn vrienden in een reis om de wereld. Vanaf 6 jaar ,zaal open om kwart voor 7 SEE YOU @MFA

Lees meer

De vlotbrug is vandaag aangekomen in het dorp en de asfaltweg ligt er klaar voor... op 24 september gaan de werkzaamheden beginnen!

Lees meer

12 september

Van wie is deze poes. Ligt vlak bij schatsenburg paardenbak (Eastryp ) Nienke Visser * we hebben voledige foto's voor degene die hun kat/poes herkend op onderstaande foto * is waarschijnlijk een kitten

Lees meer

12 september

Van wie is deze jas. Lag in de bosjes aan de Siaerdamasingel Nienke Visser

Lees meer

11 september

vakantie voorbij, dus Interije is weer open

Lees meer

11 september

We draaien en malen volop op deze #MONUMENTENDAG2018. Heerlijk molenweer met een mooie woei uit het ZW hier in Dronryp. Dus wie zich verveelt... wij zijn tot 17.00 uur open.

Lees meer

2 september

foto's gisterochtend gemaakt door Karin de Boer

Lees meer

14 augustus

Gefeliciteerd

Lees meer

14 augustus

Een automobilist is zondagavond op een lantaarnpaal gebotst in Dronryp. De bestuurder raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

14 augustus

Volgende week dinsdag, 7 augustus, komt gedeputeerde mevr. Sietske Poepjes van Provincie Fryslân naar Dronryp om de kwestie omtrent de nieuwe Brug Dronryp over het Van Harinxmakanaal ter plaatse in ogenschouw te nemen. Ze gaat tevens in gesprek met de zeer actieve Belangengroep Brug #Dronryp, die zich hard maakt voor een veilige nieuwe brug, met name voor het fietsverkeer. Gezien de toewijding en de energie die de Belangengroep in hun missie steekt, en het feit dat gedeputeerde Poepjes de signalen van onveiligheid serieus neemt, verwacht GB dat er toch nog finale aanpassingen worden verricht. Het kan nog net op de valreep.

Lees meer

14 augustus

Vooraankondiging Walking Football Woont u in de omgeving van Berlikum, Dronrijp, Menaam of Deinum en wilt u ook na uw zestigste blijven voetballen? Dan is Walking Football wellicht wat voor u! Vanaf eind september 2018 organiseert Beweegteam Waadhoeke deze voetbalvorm waarbij, de naam zegt het al, niet gerend mag worden. Het is bedoeld om senioren bij elkaar te brengen, te bewegen en gezondheidsonderwerpen bespreekbaar te maken. Een echte leeftijdsgrens is er niet, ook fitte 50-plussers zijn van harte welkom! Tien weken tot aan de winterstop Walking Football wordt in eerste instantie 10 weken aangeboden tot aan de winterstop. De cyclus begint met een fittest, een zogenaamde 0-meting. Na 10 weken volgt er een 1-meting in samenwerking met een fysiotherapeut. De trainingen kosten in totaal ongeveer € 30,- en starten bij vv Dronrijp. In de resterende weken wordt er ook getraind op de sportcomplexen van vv Foarut, sf Deinum en sc Berlikum. Na de eerste 10 weken wordt bekeken hoe het vervolg zal zijn. Beweegteam Waadhoeke initieert Walking Football in samenwerking met de KNVB, Ouderenfonds, Sport Fryslân, Old Stars Cambuur, vv Dronijp en de andere omliggende verenigingen, vv Foarut, sc Berlikum en sf Deinum. Kennismaken met Walking Football? Op 25 september wordt op sportcomplex de Ring in Dronryp een gratis bijeenkomst georganiseerd om kennis te maken met Walking Football. De aanvang is om 09.30 uur. Na een bakje koffie of thee start de training onder leiding van Marcel Frankena . U bent hierbij van harte welkom! Meer informatie? Heeft u interesse in deze nieuwe vorm van voetbal? Dan kunt u contact opnemen met Lammert Harkema, buurtsportcoach Beweegteam Waadhoeke. Hij is te bereiken via lammert@sportfryslan.nl of 06-13169152.

Lees meer

14 augustus

De brêge kin wer iepen. En dat is moai nijs foar de boatsjeminsken.

Lees meer
Top <h4>dronryp.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.dronryp.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/nieuws-en-agenda">Nieuws en agenda</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/facebook">Facebook</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/website_1503">Website</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/dorpsbelang">Dorpsbelang</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/dronrypinbeeld">Dronryp in beeld</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/visie-en-doelstellingen">Visie en doelstellingen</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/bestuur">Bestuur</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/ledenadministratie">Ledenadministratie</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/degearfetter">De Gearfetter</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/fierdronryp">FIER Dronryp</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/huisartsenpraktijk">Huisartsenpraktijk Dronrijp</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/tandarts">Tandarts</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/thuiszorg">Thuiszorg</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/fysiotherapie">Fysiotherapie</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/logopedie">Logopedie</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/faciliteiten">Faciliteiten</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/divers">Divers</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/maatschappelijk-werk-en-dienstverlening">Maatschappelijk werk en dienstverlening</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/uitvaart">Uitvaart</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/scholen">Scholen</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/jeugdwerk">Jeugdwerk</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/stichting-'t-skroefke">Stichting 't Skroefke</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/mfa-ald-skoalle">MFA d' ald skoalle</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/gebruikersruimtes">Gebruikersruimtes</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/overige-faciliteiten">Overige faciliteiten</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/vrijwilligers">Vrijwilligers</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/huisregels">Huisregels</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/beweegteam-waadhoeke">Beweegteam</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/kerken">Kerken</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/nederlands-hervormde-kerk-da-alde-wite-">Nederlands Hervormde kerk d’ Alde Wite </a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/rooms-katholieke-kerk-maria-geboorte">Rooms-katholieke kerk Maria Geboorte</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/goededoelen">Goede Doelen</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/gemeente">Gemeente</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/provincie">Provincie</a></li> <li><a href="https://www.dronryp.nl/vliegbasis-leeuwarden">Vliegbasis Leeuwarden</a></li> </ul>